دسته بندی لپ تاپ

معرفی لپ تاپ گیمینگ

لپ تاپ استوک گیمینگ

در این قسمت از لپ تاپ 110 ما به معرفی لپ تاپ استوک گیمینگ می پردازیم.این که این لپ تاپ ها چه تفاوتی با لپ تاپ های معمولی دارند و شامل چه ویژگی هایی می باشند. laptop یک کامپیوتر شخصی است که به صورت تخصصی برای اجرای بازی طراحی شده است.این لپ تاپ ها دارای گرافیک مجزا و cpu انها دارای تعداد هسته بالا است.

تفاوت لپ تاپ استوک گیمینگ و لپ تاپ معمولی

تفاوت اصلی بین لپ تاپ های گیمینگ و لپ تاپ های معمولی این است که لپ تاپ های بازی برای انجام کارهای سنگین مانند بازی طراحی شده اند.درحالی که cpu  و    Gpu  این لپ تاپ های معمولی برای انجام کارهای روزمره مانند مرور، تایپ اسناد، ایجاد ارائه و غیره ساخته شده اند.لپ تاپ های استوک گیمینگ برای کارایی بالا ساخته شده اند.این لپ تاپ ها کارت های گرافیک اختصاصی،پردازنده سرعت بالا،ram زیاد وحتی سیستم مکانیزه خنک کننده دارند.عملکرد بالای سخت افزاری لپ تاپ های گیمینگ مناسب هستند برای اجرای بازی و حتی اجرای نرم افزارهای گرافیکی است.لپ تاپ های معمولی پردازنده های معمولی هستند و فاقد کارت گرافیک اختصاصی هستند  که این باعث می شود سبکتر باشند و عمر باتری انها هم افزایش پیدا می کند.آنها برای کارهای روزمره سبک تر مانند پردازش کلمه، مرور وب و تماشای فیلم خوب هستند.

تفاوت cpu ها در لپ تاپ  گیمینگ و لپ تاپ معمولی

لپ تاپ های معمولی برای اجرای کارهای سبک مانند اجرای برنامه های سبک و جستجو در اینترنت ساخته شده اند.این لپ تاپ ها با پردازنده های ارزان تر و با تعداد هسته کم تر عرضه می شوند. در مقابل لپ تاپ های گیمینگ برای ویرایش ویدو و عملیات منطقی و حسابی زیاد طراحی شده اند.لپ تاپ های گیمینگ یا دارای پزدازنده Intel  یا Amd هستند. اما پردازنده های i7 و i5 شرکت اینتل اکثرا برای لپ تاپ های استوک گیمینگ استفاده می شوند.اگر به پسوند نام پردازنده هر دو لپ‌تاپ دقت کنید، متوجه خواهید شد که پیشوند U, Y, G, and T  ، در لپ تاپ های معمولی از این پردازنده ها استفاده می شوند. پیشوند های H, HQ, HK در لپ تاپ گیمینگ به کار می روند.چون سری پردازنده ها سری قوی پردازنده های شرکت اینتل هستند. به طور کلی، لپ‌تاپ‌های بازی دارای پردازنده‌هایی با هسته‌های بیشتر نسبت به لپ‌تاپ‌های معمولی هستند که باعث می‌شود آنها در اجرای برنامه‌های سنگین سریع‌تر و موثرتر باشند.هسته های بیشتر همچنین به شما امکان می دهند چندین برنامه را به طور همزمان اجرا کنید بدون اینکه با تاخیر مواجه شوید. با این حال، آنها گرمای بیشتری تولید می کنند و باتری را خیلی سریعتر تخلیه می کنند.

 

مرکز خرید لپ تاپ استوک

 

پیج فروش لپ تاپ استوک

 

تفاوت RAM در لپ تاپ  گیمینگ و لپ تاپ معمولی

RAM در سرعت پردازش اطلاعات مهم هست چون اطلاعات برای اجرای بهتر در ram ذخیره می شوند تا cpu بتواند آنها را پردازش کند.Ram استفاده شده در لپ تاپ های معمولی بین 4 تا 8 گیگ می باشد.اما در لپ تاپ های استوک گیمینگ این مقدار بین 8 تا 16 گیگ می باشد.برخی از لپ‌تاپ‌های گیمینگ رده بالا تا 32 گیگابایت رم نیز دارند.لپ تاپ های معمولی ram کم تری نیاز دارند چون انها برنامه های سبکی را میخواهند اجرا کنند که نیاز به اطلاعات کم تری برای نگه داری در حافظه رم دارد.لپ تاپ های گیمینگ در مقابل نیاز به ram بیشتری هستند چون باید نرم افزارهای گرافیکی و سنگینی اجرا کنند که این نیاز به این  دارد تا اطلاعات بیشتری در حافظه ram قرار بگیرد.مثلا بازی  مانند 4Fallout  به حداقل ۸ گیگابایت رم نیاز دارند. مثلا برای اجرای این بازی و روان اجرا کردن نیاز به 8 گیگ رم نیاز دارد. در غیر این صورت، بازی با تاخیر مواجه می شود یا بارگذاری نمی شود. زیرا سایر برنامه هایی که در پس زمینه اجرا می شوند مانند نرم افزار آنتی ویروس و سیستم عامل نیز برای کار کردن به رم نیاز دارند.

برای مثال ویندوز 10 نسخه 32  بیتی به تنهایی نیاز به 1 گیگ رم نیاز دارد.در صورت کمبود رم،سیستم نیاز دارد تا اطلاعات را از هارد شما دریافت کند،که این کار هم به دلیل سرعت پایین هارد دیسک نسبت به رم به کندی انجام می شود. این در نهایت باعث کاهش سرعت کامپیوتر شما می شود. رم بیشتر به شما کمک می کند چندین برنامه را به طور همزمان بدون مشکل اجرا کنید. علاوه بر تفاوت در اندازه، رم در لپ‌تاپ‌های بازی معمولاً با سرعت ساعت بالاتری نسبت به لپ‌تاپ‌های معمولی کار می‌کند. سرعت ساعت RAM معمولاً بر حسب مگاهرتز (MHz) اندازه گیری می شود. با این حال، ظرفیت رم بیشتر از سرعت آن تأثیر می گذارد. نکته خوب این است که رم هم در لپ تاپ های روزمره و هم در لپ تاپ های بازی به راحتی قابل ارتقا است. بنابراین، اگر بودجه شما به شما اجازه خرید لپ تاپ با رم زیاد را نمی دهد، مطمئن شوید که لپ تاپی که خریداری می کنید حداقل این امکان را به شما می دهد که در آینده ارتقا دهید.

تفاوت گرافیک در لپ تاپ  گیمینگ و لپ تاپ معمولی

همان طور که می دانید قطعه سخت افزاری که مسئول رندر کردن فیلم ها و تصاویری است که روی صفحه می بینید.تفاوت زیادی بین کارت گرافیک های موجود در لپ تاپ های معمولی و کارت های موجود در لپ تاپ های بازی وجود دارد.لپ تاپ های معمولی از گرافیک یک پارچه استفاده می کنند.ولی لپ تاپ های گیمینگ از گرافیک مجزا استفاده می کنند.گرافیک های یکپارچه معمولا در درون چیپ cpu قرار می گیرند و از حافظه ram سیستم استفاده می کنند. داشتن هر دو قطعه سخت‌افزار روی یک تراشه معمولاً منجر به این می‌شود که تولیدکنندگان مجبور باشند قدرت پردازشی را بیشتر از قدرت گرافیکی در اولویت قرار دهند. این باعث می شود که یک کارت گرافیک یکپارچه از نظر قدرت و مقدار حافظه اختصاص داده شده به آن محدود شود.این نوع گرافیک برای برای تماشای فیلم ها، ارائه های پاورپوینت و مشاهده آلبوم های عکس مناسب است. آنها هنگام اجرای مدرن بازی های گرافیکی سنگین، رندر سه بعدی، و ویرایش سنگین عکس یا ویدیو با مشکل مواجه می شوند.

گرافیک مجزا قطعه ایی جدا از cpu هستند و خودشان حافظه رم مجزا دارند که به عنوان VRAM نیز شناخته می شود.هم چنین پردازنده خودش را دارد که به عنوان Gpu شناخته می شود.گرافیک های اختصاصی در مدیریت داده های پیچیده مرتبط با گرافیک مانند بازی ها، مدل سازی سه بعدی و واقعیت مجازی بسیار سریعتر و بهتر هستند.گرافیک های nvidia و amd رایج ترین گرافیک ها در لپ تاپ های گیمینگ هستند.لپ‌تاپ‌های معمولی معمولاً نسبت به لپ‌تاپ‌های گیمینگ سیستم خنک‌کنندگی کمتری دارند. این به این دلیل است که آنها گرمای زیادی در داخل خود تولید نمی کنند. بیشتر گرمای آنها عمدتاً توسط پردازنده تولید می شود.از سوی دیگر لپ‌تاپ‌های گیمینگ دارای پردازنده‌ها و کارت‌های گرافیکی پرقدرت هستند که به دلیل تولید گرمای زیاد بدنام هستند. و قرار دادن این اجزا در یک محفظه کوچک جریان هوا را محدود می کند و آنها به دریچه های هوای بزرگ، فن های متعدد با سرعت بالا و هیت سینک های بزرگتر نیاز دارند تا تمام این گرما را دفع کنند.

قیمت یکی دیگر از تفاوت های این دو است. لپ تاپ های معمولی به طور کلی ارزان تر از لپ تاپ های بازی هستند. بیشتر لپ‌تاپ‌های معمولی، به جز لپ‌تاپ‌های بسیار پیشرفته، کمتر از 1000 دلار قیمت دارند، اما در مورد لپ‌تاپ‌های بازی نمی‌توان چنین گفت.تا این جا به تفاوت های لپ تاپ  گیمینگ پرداختیم در مطالب بعدی به انواع ویژگی لپ تاپ های گیمینگ می پردازیم و ویژگی های مورد نیاز این لپ تاپ ها را شرح می دهیم.

لپ تاپ 110

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.